Review van de gezonde ontbijt bijbel

Gepubliceerd op: 20 januari 2021

De Gezonde Ontbijt Bijbel is een ebook wat ik al lange tijd had willen behandelen, maar nog niet de tijd voor heb gehad om een review over te schrijven. Gelukkig heb ik het nu wat rustiger, en kan ik nu de tijd nemen om een review over de Gezonde Ontbijt Bijbel te schrijven. Enkele maanden geleden heb ik namelijk de Gezonde Ontbijt Bijbel van Katja Callens gekocht, en ben ik zelf met de ontbijt recepten van Katja aan de slag gegaan. Op deze pagina zal ik je vertellen wat ik er van vind, en of de recepten uit het ebook nou écht zo goed zijn als overal wordt beweerd. Als alternatief kan je ook eens kijken naar de ontbijtboxen.

Wie is Katja Callens?

Katja Callens is zeker geen onbekende in de wereld van afvallen, gezond eten, fitness en gezondheid. Katja is namelijk ook de auteur van het welbekende Mentale Dieet Plan en meerdere andere boeken over afvallen en alles wat er mee te maken heeft. Katja gaat dan ook al een tijdje mee en is al een lange tijd actief op het internet. In de tijd dat Katja actief is heeft ze al verschillende boeken geschreven, en is ze auteur van de best-seller het Mentale Dieet Plan. Katja heeft besloten om een ebook te schrijven over het ontbijt, en doet dit dus in de Gezonde Ontbijt Bijbel.

Wat is de Gezonde Ontbijt Bijbel?

De Gezonde Ontbijt Bijbel is een digitaal boek, een ebook. Dit houdt in dat je de Gezonde Ontbijt Bijbel gewoon op je computer, tablet of ereader kunt lezen – of uit zou kunnen printen als je dit wilt. In de Gezonde Ontbijt Bijbel krijg je 105 recepten voor een gezond ontbijt.

Voor wie is het?

De Gezonde Ontbijt Bijbel is voor iedereen die een gezond ontbijt wilt nuttigen, en zelf niet veel tijd (of zin) heeft om te bedenken wat hij of zij als gezond ontbijt wilt nuttigen. In de Gezonde Ontbijt Bijbel vind je meer dan 100 recepten voor een gezond ontbijt, dus hierdoor hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar recepten voor het ontbijt. Het ontbijt is je gezondste maal van de dag, dus het is belangrijk om goed te ontbijten. Een goed ontbijt zorgt er voor dat je goed, gezond en fit aan de dag begint.

Mijn Gezonde Ontbijt Bijbel review, mening en ervaringen

Goed, ik zal je nu vertellen wat ik van de Gezonde Ontbijt Bijbel vind en wat mijn ervaringen zijn. En natuurlijk nog belangrijker: ik zal je vertellen of het boek je geld waard is.

105 Gezonde Ontbijt Recepten

De Gezonde Ontbijt Bijbel doet precies wat het beloofd. Je krijgt namelijk 105 Gezonde ontbijt recepten en deze zijn allemaal netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten.

Alle recepten zijn lekker variërend en inderdaad lekker snel en makkelijk klaar te maken. De meeste recepten zijn in vijf minuten klaar te maken, dus je hoeft niet veel tijd in een lekker en gezond ontbijt te steken.

Waar ik zelf voordat ik met de Gezonde Ontbijt Bijbel aan de slag ging mee worstelde is om variatie in mijn ontbijt te vinden. Het is natuurlijk wel makkelijk om elke dag toch naar hetzelfde te pakken, maar dankzij de Gezonde Ontbijt Bijbel hoeft dat niet meer. Je krijgt 105 recepten, en daar kun je natuurlijk wel genoeg afwisseling in vinden.

Resultaten

Belangrijker nog zijn de resultaten die ik geboekt heb. Al in de eerste week dat ik met de Gezonde Ontbijt Bijbel aan de slag ging, voelde ik mezelf al een stuk fitter en gezonder. Ik begon beter aan mijn dag, en kreeg meer zin om lekker aan de slag te gaan. Ik begon wat af te vallen (ongeveer 2 kilo in 2 weken, maar mijn doel was niet om af te vallen) en begon er vooral gezonder uit te zien. Mijn huid werd minder vettig en ook andere oneffenheden verdwenen.

27 Muesli Bonus Recepten

Als bonus krijg je er het 27 Muesli Recepten ebook bij. Dit is een leuke toevoeging als je van muesli houdt. Ikzelf ben er niet zo’n fan van, maar ook de recepten uit dit boek zien er goed uit, en het is natuurlijk een leuke toevoeging op de 105 recepten die je al krijgt.

Bron: Maaltijdbox.com

Meer berichten

Het belang van goede huidverzorging

Het belang van goede huidverzorging

Een goede huidverzorging is belangrijker dan je denkt. Met een goede verzorging zorg je ervoor dat de huid schoon blijft, soepel en zacht aan blijft voelen. Het gaat daarbij ook de veroudering tegen. De verzorging van huid wordt dan ook vaak onderschat. Dat is...

Hoe voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen?

Hoe voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen?

Verschillende werkgevers vragen hun personeel om werkschoenen, ofwel veiligheidsschoenen, te dragen. Vraagt jouw werkgever dit ook van jou en draag je daarom dagelijks werkschoenen? Dan kan het zijn dat je na een tijdje last gaat krijgen van pijnlijke voeten....

Alles wat je moet weten over hypnotherapie

Alles wat je moet weten over hypnotherapie

Heb je bepaalde pijnklachten of andere problemen waar je maar niet vanaf komt? Probeer hypnotherapie, een therapie waar je onderbewustzijn wordt gebruikt. Veel mensen zijn onbekend met deze therapie en er bestaan helaas nog veel fabels over. Tijd om deze te...