Ontdek de voordelen van een langdurige relatie

Gepubliceerd op: 29 mei 2017

Een langdurige relatie, de liefde van je leven. Dit is iets wat iedereen wilt. Er hangen voordelen aan en nadelen. In dit artikel bespreek ik een aantal voordelen die een langdurige relatie met zich mee kan brengen.

Voordelen van een langdurige relatie

Iemand die je kent

Je hebt iemand die je kent. Iemand die je begrijpt en iemand die weet wat hij of zij moet doen als je een dipje hebt. Hij of zij kan daar zo op inspelen waardoor het voor beide partijen fijn is en het probleem zo weg is doordat je bij elkaar bent.

Bijzonder

Er zijn genoeg mensen die naar jou kijken. Je hebt het zelf waarschijnlijk niet altijd door. Maar jouw vriend of vriendin kijkt op een bijzondere manier naar je. Een manier die bijna niet te beschrijven valt. Hij of zij vindt jou speciaal en behandeld jou ook zo. Andere mensen doen dat niet.

Zucht, niet elke dag

Niet elke dag hoef je je geliefde te zien. Ten eerste, helemaal geen tijd voor. Ten tweede, misschien helemaal geen behoefte aan. Als je een lange relatie hebt, elkaar 2 keer in de week ziet, en gelukkig bent hoef je elkaar niet altijd te zien. Als je elkaar een weekje niet ziet betekend het niet dat jullie ruzie hebben. Jullie zijn nog steeds verliefd, alleen leiden ook allebei een eigen leven.

Emotioneel

Als jij je niet lekker voelt kan je altijd bij hem of haar terecht. Even een knuffel of een kus. Samen even praten. Je hebt altijd iemand die er voor je is.

Niks geks

Je kan jezelf zijn met hem of haar. Niks is gek en je weet allebei hoe diegene kan zijn. Ongegeneerd bij elkaar zijn en per ongeluk dat ene scheetje dat vrijkwam. Het maakt niks uit. Hoe je een narcist kunt herkennen en hoe je hiermee om kunt gaan? Lees bijvoorbeeld eens wat doet een narcist als je hem negeert!

Begrip, communiceren zonder woorden

Er kan gecommuniceerd worden zonder woorden. Alleen kijken is al genoeg omdat je elkaar al zo goed kent.

Zorgzaam

Iemand die ervoor zorgt dat je niet doorslaat in je slechte gewoontes. Iemand die je helpt met het verbeteren van je slechte kanten, maar ook ervoor zorgt dat je jezelf blijft. Iemand die in je blijft geloven ook al doe je dat zelf niet meer. Daardoor staat diegene achter jou en steunt degene jou.

Meer berichten

Review van de gezonde ontbijt bijbel

Review van de gezonde ontbijt bijbel

De Gezonde Ontbijt Bijbel is een ebook wat ik al lange tijd had willen behandelen, maar nog niet de tijd voor heb gehad om een review over te schrijven. Gelukkig heb ik het nu wat rustiger, en kan ik nu de tijd nemen om een review over de Gezonde Ontbijt Bijbel te...

3 verschillende sportvoedingen

3 verschillende sportvoedingen

Mensen die hard aan het sporten zijn herkennen het wel: ‘sporten is 20% en de voeding is 80%’. Dit wordt vaak gezegd tegen sporters en dan met name mensen die fitnessen. Voeding is dus erg belangrijk bij het sporten, maar welke verschillende sportvoedingen zijn er...

Rouwbloemen kiezen voor een persoonlijke uitvaart

Rouwbloemen kiezen voor een persoonlijke uitvaart

Het vinden van een geschikt rouwboeket kan best lastig zijn. Welke soorten rouwbloemen passen in een rouwboeket voor een persoonlijke uitvaart? Wat zijn de kleuren die vaak gebruikt worden in een dergelijk boeket? Op deze pagina vind je een aantal handige tips, die je...