Ontdek de voordelen van een langdurige relatie

Gepubliceerd op: 29 May 2017

Een langdurige relatie, de liefde van je leven. Dit is iets wat iedereen wilt. Er hangen voordelen aan en nadelen. In dit artikel bespreek ik een aantal voordelen die een langdurige relatie met zich mee kan brengen.

Voordelen van een langdurige relatie

Iemand die je kent

Je hebt iemand die je kent. Iemand die je begrijpt en iemand die weet wat hij of zij moet doen als je een dipje hebt. Hij of zij kan daar zo op inspelen waardoor het voor beide partijen fijn is en het probleem zo weg is doordat je bij elkaar bent.

Bijzonder

Er zijn genoeg mensen die naar jou kijken. Je hebt het zelf waarschijnlijk niet altijd door. Maar jouw vriend of vriendin kijkt op een bijzondere manier naar je. Een manier die bijna niet te beschrijven valt. Hij of zij vindt jou speciaal en behandeld jou ook zo. Andere mensen doen dat niet.

Zucht, niet elke dag

Niet elke dag hoef je je geliefde te zien. Ten eerste, helemaal geen tijd voor. Ten tweede, misschien helemaal geen behoefte aan. Als je een lange relatie hebt, elkaar 2 keer in de week ziet, en gelukkig bent hoef je elkaar niet altijd te zien. Als je elkaar een weekje niet ziet betekend het niet dat jullie ruzie hebben. Jullie zijn nog steeds verliefd, alleen leiden ook allebei een eigen leven.

Emotioneel

Als jij je niet lekker voelt kan je altijd bij hem of haar terecht. Even een knuffel of een kus. Samen even praten. Je hebt altijd iemand die er voor je is.

Niks geks

Je kan jezelf zijn met hem of haar. Niks is gek en je weet allebei hoe diegene kan zijn. Ongegeneerd bij elkaar zijn en per ongeluk dat ene scheetje dat vrijkwam. Het maakt niks uit. Hoe je een narcist kunt herkennen en hoe je hiermee om kunt gaan? Lees bijvoorbeeld eens wat doet een narcist als je hem negeert!

Begrip, communiceren zonder woorden

Er kan gecommuniceerd worden zonder woorden. Alleen kijken is al genoeg omdat je elkaar al zo goed kent.

Zorgzaam

Iemand die ervoor zorgt dat je niet doorslaat in je slechte gewoontes. Iemand die je helpt met het verbeteren van je slechte kanten, maar ook ervoor zorgt dat je jezelf blijft. Iemand die in je blijft geloven ook al doe je dat zelf niet meer. Daardoor staat diegene achter jou en steunt degene jou.

Meer berichten

Kan je sporten met spierpijn?

Kan je sporten met spierpijn?

Je kan sporten met spierpijn, het is alleen niet verstandig om weer de spieren te trainen die overbelast zijn. Maar wat is spierpijn eigenlijk? En hoe komt het dat je spierpijn krijgt? En hoe kan je het beste voor je lichaam zorgen met spierpijn? Wat is spierpijn?...

5 symptomen van Parkinson in een vroeg stadium

5 symptomen van Parkinson in een vroeg stadium

Bij de ziekte van Parkinson is het ontzettend belangrijk om de eerste symptomen in een vroeg stadium te herkennen zodat de ziekte beter behandeld kan worden. Om de kwaliteit van leven lang zo hoog mogelijk te houden is het behandelen in een vroeg stadium erg...