Beste 3 huid crèmes tegen een droge huid

Gepubliceerd op: 29 mei 2017

Er zijn verschillende redenen om een droge huid te krijgen. Het kan zijn dat de huid te weinig talg produceert. Hierdoor droogt de huid uit. Een andere oorzaak kan zijn dat als je te vaak je handen wast dat door het gebruik van zeep de huid uitgedroogd raakt. Hetzelfde kan gebeuren als er te lang gedoucht wordt. Je wast namelijk de vetlaag van de huid wat voor uitdroging kan zorgen. Dit zijn wat oorzaken van een droge huid. Als je deze oorzaken niet herkend, niet bang worden. Sommige mensen hebben van zichzelf een droge huid.

Wat helpt tegen een droge huid?

Er zijn een aantal zalven die helpen een droge huid te voorkomen of weg te halen. Bij een droge huid komen er klachten kijken zoals jeuk, schilferig, kloven en branderige plekken. De crèmes verminderen deze klachten of halen ze weg. Er kan gewoon vaseline gebruikt worden. Maar de kans is aanwezig dat de droge huid weer terugkomt. Maar vooral als de huid erg droog is, is de vaseline een veel gebruikte zalf.

Biotherm Aquasource Everplump Dagcrème

Dit is een product dat meer dan 50 jaar bestaat. Alleen de Everplump is een vrij nieuw product. Doordat het voor 85 % uit water en voor 15% uit olie bestaat is het product extra hydraterend. Bij het gebruik gaat de crème direct je huid in en maakt hij je huid helemaal glad. De droge plekjes verdwijnen en de hydratatie werkt de hele dag door.

Kruidvat Hydro Dagcrème

Deze goedkope dagcrème is een goede koop. De crème is geschikt voor de gemengde en voor de normale huid. Door deze crème elke dag toe te brengen houd je het vet en vochtgehalte in balans. Door dit te gebruiken voorkom je uitdroging. Het nadeel is wel dat de crème niet heel snel intrekt. Maar voor een prachtig prijsje heb je een heerlijke hydraterende crème tegen een droge huid.

Philosophy Renewed Hope In a Jar

Deze crème is pas vernieuwd. De crème werkt op alle verschillende huidlagen. De crème zorgt voor een mooie huidstructuur en dat de huid goed hydrateert. De crème trekt snel in wat altijd fijn is. Het zorgt ook voor een goede balans in het vet en vocht van de huid. Hierdoor kan je de droge huid voorkomen en de huid zijn goede structuur weer geven.

De echte goede crèmes zijn vaak wat duurder. Maar als je goed zoekt en weet welke crème bij jou huid past kan het ook nog flink meevallen soms. Probeer bij het kopen van de crème op te letten naar de ingrediënten. Als je last hebt van gevoelige huid zijn te veel zuren in een crème niet goed voor de huid. Hier moet rekening mee gehouden worden.

Meer berichten

Het belang van goede huidverzorging

Het belang van goede huidverzorging

Een goede huidverzorging is belangrijker dan je denkt. Met een goede verzorging zorg je ervoor dat de huid schoon blijft, soepel en zacht aan blijft voelen. Het gaat daarbij ook de veroudering tegen. De verzorging van huid wordt dan ook vaak onderschat. Dat is...

Hoe voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen?

Hoe voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen?

Verschillende werkgevers vragen hun personeel om werkschoenen, ofwel veiligheidsschoenen, te dragen. Vraagt jouw werkgever dit ook van jou en draag je daarom dagelijks werkschoenen? Dan kan het zijn dat je na een tijdje last gaat krijgen van pijnlijke voeten....

Alles wat je moet weten over hypnotherapie

Alles wat je moet weten over hypnotherapie

Heb je bepaalde pijnklachten of andere problemen waar je maar niet vanaf komt? Probeer hypnotherapie, een therapie waar je onderbewustzijn wordt gebruikt. Veel mensen zijn onbekend met deze therapie en er bestaan helaas nog veel fabels over. Tijd om deze te...