Waarom zou je kiezen voor een opvouwbare scootmobiel?

Gepubliceerd op: 24 november 2020

Scootmobielen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen. De belangrijkste reden om voor een scootmobiel te kiezen is om je mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten. Een opvouwbare scootmobiel is met het oog op deze punten, dan ook vaak de beste optie. Wil je weten waarom? Hieronder hebben we de belangrijkste vijf voordelen van een opvouwbare scootmobiel op een rijtje gezet.

Voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Voordeel 1. Licht en makkelijk

Opvouwbare modellen zijn altijd een stuk lichter en handzamer dan standaard scootmobielen. Deze eigenschappen maakt het mogelijk om de scootmobiel gemakkelijk op te vouwen, waardoor die gemakkelijk mee te nemen is. Bijvoorbeeld in de kofferbak van je auto.

Voordeel 2. Wendbaar

Opvouwbare modellen zijn vaak een stuk compacter dan reguliere scootmobielen, dit maakt ze ook direct een stuk wendbaarder. Ideaal voor als je regelmatig in een drukke omgeving rijdt of weinig ruimte in huis hebt.

Voordeel 3. Altijd en overal mobiel

Met een opvouwbare scootmobiel ben je in staat om altijd en overal weer wendbaar te zijn. Een opvouwbare uitvoering is dan ook een absolute aanrader als je regelmatig met de auto erop uit gaat. 

Voordeel 4. Ideaal voor vliegvakantie

Ga je regelmatig op vliegvakantie? Dan is het natuurlijk een groot pluspunt dat je scootmobiel gemakkelijk mee kan in het vliegtuig. Zo kan je ook op je vakantiebestemming direct weer gebruik maken van je scootmobiel. Wel is het verstandig om bij het boeken van vliegtickets aan te geven dat je graag een opvouwbare scootmobiel mee wilt nemen.

Voordeel 5. Compact

Alle opvouwbare modellen zijn een stuk compacter, waardoor ze kleiner zijn qua omvang. Dit is natuurlijk erg prettig voor als je met de scootmobiel op pad bent, maar ook als je de scootmobiel in huis wilt opbergen.

Zoek je een nieuwe scootmobiel die opvouwbaar is? Bekijk dan het assortiment van Scootmobiel Comfortabel.

Meer berichten

Het belang van goede huidverzorging

Het belang van goede huidverzorging

Een goede huidverzorging is belangrijker dan je denkt. Met een goede verzorging zorg je ervoor dat de huid schoon blijft, soepel en zacht aan blijft voelen. Het gaat daarbij ook de veroudering tegen. De verzorging van huid wordt dan ook vaak onderschat. Dat is...

Hoe voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen?

Hoe voorkom je pijnlijke voeten in werkschoenen?

Verschillende werkgevers vragen hun personeel om werkschoenen, ofwel veiligheidsschoenen, te dragen. Vraagt jouw werkgever dit ook van jou en draag je daarom dagelijks werkschoenen? Dan kan het zijn dat je na een tijdje last gaat krijgen van pijnlijke voeten....

Alles wat je moet weten over hypnotherapie

Alles wat je moet weten over hypnotherapie

Heb je bepaalde pijnklachten of andere problemen waar je maar niet vanaf komt? Probeer hypnotherapie, een therapie waar je onderbewustzijn wordt gebruikt. Veel mensen zijn onbekend met deze therapie en er bestaan helaas nog veel fabels over. Tijd om deze te...