Waarom zou je kiezen voor een opvouwbare scootmobiel?

Gepubliceerd op: 24 november 2020

Scootmobielen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen. De belangrijkste reden om voor een scootmobiel te kiezen is om je mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten. Een opvouwbare scootmobiel is met het oog op deze punten, dan ook vaak de beste optie. Wil je weten waarom? Hieronder hebben we de belangrijkste vijf voordelen van een opvouwbare scootmobiel op een rijtje gezet.

Voordelen van een opvouwbare scootmobiel

Voordeel 1. Licht en makkelijk

Opvouwbare modellen zijn altijd een stuk lichter en handzamer dan standaard scootmobielen. Deze eigenschappen maakt het mogelijk om de scootmobiel gemakkelijk op te vouwen, waardoor die gemakkelijk mee te nemen is. Bijvoorbeeld in de kofferbak van je auto.

Voordeel 2. Wendbaar

Opvouwbare modellen zijn vaak een stuk compacter dan reguliere scootmobielen, dit maakt ze ook direct een stuk wendbaarder. Ideaal voor als je regelmatig in een drukke omgeving rijdt of weinig ruimte in huis hebt.

Voordeel 3. Altijd en overal mobiel

Met een opvouwbare scootmobiel ben je in staat om altijd en overal weer wendbaar te zijn. Een opvouwbare uitvoering is dan ook een absolute aanrader als je regelmatig met de auto erop uit gaat. 

Voordeel 4. Ideaal voor vliegvakantie

Ga je regelmatig op vliegvakantie? Dan is het natuurlijk een groot pluspunt dat je scootmobiel gemakkelijk mee kan in het vliegtuig. Zo kan je ook op je vakantiebestemming direct weer gebruik maken van je scootmobiel. Wel is het verstandig om bij het boeken van vliegtickets aan te geven dat je graag een opvouwbare scootmobiel mee wilt nemen.

Voordeel 5. Compact

Alle opvouwbare modellen zijn een stuk compacter, waardoor ze kleiner zijn qua omvang. Dit is natuurlijk erg prettig voor als je met de scootmobiel op pad bent, maar ook als je de scootmobiel in huis wilt opbergen.

Zoek je een nieuwe scootmobiel die opvouwbaar is? Bekijk dan het assortiment van Scootmobiel Comfortabel.

Meer berichten

Review van de gezonde ontbijt bijbel

Review van de gezonde ontbijt bijbel

De Gezonde Ontbijt Bijbel is een ebook wat ik al lange tijd had willen behandelen, maar nog niet de tijd voor heb gehad om een review over te schrijven. Gelukkig heb ik het nu wat rustiger, en kan ik nu de tijd nemen om een review over de Gezonde Ontbijt Bijbel te...

3 verschillende sportvoedingen

3 verschillende sportvoedingen

Mensen die hard aan het sporten zijn herkennen het wel: ‘sporten is 20% en de voeding is 80%’. Dit wordt vaak gezegd tegen sporters en dan met name mensen die fitnessen. Voeding is dus erg belangrijk bij het sporten, maar welke verschillende sportvoedingen zijn er...

Rouwbloemen kiezen voor een persoonlijke uitvaart

Rouwbloemen kiezen voor een persoonlijke uitvaart

Het vinden van een geschikt rouwboeket kan best lastig zijn. Welke soorten rouwbloemen passen in een rouwboeket voor een persoonlijke uitvaart? Wat zijn de kleuren die vaak gebruikt worden in een dergelijk boeket? Op deze pagina vind je een aantal handige tips, die je...