Dit kan een botox kliniek voor je betekenen

Gepubliceerd op: 29 november 2019

Botuline toxine (botox), je hebt er vast wel eens van gehoord. Het komt steeds vaker voor en is een snelle manier om kleine imperfecties laten weg te halen. Je zult meteen het resultaat zien en mensen om jou heen ook. Botox komt in veel verschillende soorten en kan ook op veel verschillende plekken worden toegebracht op verschillende hoeveelheden. Wil je weten wat er voor jou betekent kan worden? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde fillers kliniek en kijk wat jij kan doen.

Waar dient botox allemaal voor? Het antwoord zal u verbazen. Botox is te gebruiken voor een hele hoop behandelingen zoals, migraine, tandenknarsen (grote invloed op gezondheid van uw tanden en kan hoofdpijn veroorzaken) en bij te veel transpireren (zweten). In de 20 jaar dat het gebruik van botox sterk is verhoogd, zijn er veel tevreden eind resultaten behaald.

U zult er ook vast wel eens over na gedacht hebben hoe het zou zijn om weer een gladde, rimpelloze huid te hebben. Maar u bent bang dat het fout gaat of dat het resultaat niet naar wens is. Geen zorgen, artsen en chirurgieën zijn hierin gespecialiseerd en kunnen naar uw wens de botox inbrengen. De rimpels die u heeft worden niet opgevuld, maar de botox verlamd de spier die de huid samentrekt en daardoor de rimpels veroorzaken. Deze verlamming zal effect hebben voor ongeveer vier tot vijf maanden na de eerste behandeling. Behandelingen die erna volgen zullen een langer resultaat bieden.

Wat is er mogelijk met botox?

De opties in botox zijn erg groot en kunnen verschillende doelstellingen hebben. En iedereen heeft een ander gezicht en daar een ander ideaal beeld bij. Botuline toxine, is inzetbaar voor waar jij het nodig bij hebt.

De meest voorkomende behandelingen zijn voor fronsrimpels, kraaienpootjes en bij voorhoofdsrimpels. Bij deze behandelingen worden jouw rimpels “weggestreken” voor een glad resultaat. Ook zal dit verlichting brengen op de ogen omdat de hangende huid hier minder op drukt.

Voor behandeling de mond is het gericht op tandknarsen in jouw slaap, of het zichtbare tandvlees weghalen. Zo blijft jouw gebit altijd mooi voor jouw glimlach.

Overige botox implementaties kunnen zijn voor putjes in de kin. Een veel voorkomende imperfectie wat een grote impact kan hebben. Zweet oksels zijn ook op te lossen bij een botox kliniek. Hier worden de zweetklieren verlamd en zorgt ervoor dat jij er geen last meer van zult hebben

Een effectieve thuisbehandeling

De huid wordt ouder naar mate dat jij dat ook doet. Maar dit hoeft niet het geval te zijn met Profhilo. Dit product vult niet de rimpels op of verlamd de spieren, maar stimuleert de uit en geeft het de stoffen die nodig zijn om weer te helen naar de oude status. Dit wordt gedaan door middel van de stoffen collageen, elastine en vetcellen. Deze helpen allemaal met het herstel proces Jouw gezicht zal niet worden aangepast in vorm. Na maar vier weken is er zichtbaar resultaat en na acht weken een gigantische verbetering.

De kosten van beide van deze behandelingen zullen verschillen per aanbieder. Wel is te zeggen dat het altijd het gespendeerde geld waard zal zijn.

Meer berichten

3 redenen om naar de fysiotherapeut te gaan

3 redenen om naar de fysiotherapeut te gaan

Ervaar je lichamelijke klachten? Dan is het verstandig om naar de fysiotherapeut te gaan. Maar er zijn nog meer redenen om de fysiotherapeut te bezoeken. Ga hieronder verder met lezen om meer te weten over de 3 redenen waarom je naar een fysiotherapeut zou moeten...

Tips voor de juiste oefeningen om thuis uit te voeren

Tips voor de juiste oefeningen om thuis uit te voeren

Zodra de sportscholen weer open gaan, ben ik de eerste die voor de deur staat. Wie heeft het niet iemand horen zeggen? Waarom dan pas starten? Het is zonde om nu nog twee, drie maanden stil te zitten, terwijl je al zoveel oefeningen kunt uitvoeren buiten de...

Hoe richt je een gezonde thuiswerkplek in?

Hoe richt je een gezonde thuiswerkplek in?

Werk jij (gedeeltelijk) vanuit huis? Dan is het belangrijk dat je in je eigen woning de ideale werkplek weet te creëren. Vanuit huis werken heeft zo z’n voordelen, maar wanneer je niet aan je gezondheid denkt, kan het ook tot fysieke en mentale nadelen leiden. Wanneer...